Jelle Schouwstra

Nieuwe website

Een nieuwe

WordPress Website

Een nieuwe website nodig?
Je bent aan het juiste adres voor persoonlijke en betaalbare service.

Waarom een website laten maken door mij?

Mijn naam is Jelle Schouwstra, met ruim 14 jaar op zak aan webdevelopment ervaring als developer help ik jou aan een nieuwe website en indien gewenst, het beheren hiervan. Door concurrerende prijzen te hanteren en een kosteloze betaal regeling aan te bieden kan ik je betaalbare oplossingen aanbieden.

Jelle Schouwstra - WordPress specialist - Expert- consultant - coach - Support - beheer - ondersteuning - online - helpdesk - design- webdevelopment - blauw - persoonlijk personal - website - hulp 1

Betalingsregeling

In plaats van het volledige bedrag in één keer te betalen kunnen we in overleg het eindtotaal voor het bouwen van een website opsplitsen in de vorm van een betalingsregeling. Hiermee kun je kosteloos het bedrag over meerdere termijnen betalen.

Maatwerk

Door het maken van modules kan ik vaste prijzen hanteren. Op deze manier kunnen we vooraf een prijs afspreken en financiële verassingen voorkomen.  Ik hanteer een maatwerk tarief voor werkzaamheden die buiten de modules vallen. Dit tarief is € 75,00 euro per uur. Wanneer dit van toepassing is zal dit vooraf besproken worden.

Een mooi visitekaartje

Standaard website pakket

Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Het is vaak de eerste indruk die je toekomstige klanten te zien krijgen.
In deze tijd kan een bedrijf niet zonder website. Dit komt omdat nieuwe en bestaande klanten informatie nodig hebben om een weloverwogen keuze te kunnen maken voor jouw diensten en services.

Het wordt tegenwoordig zelfs door potentiele klanten verwacht dat het bedrijf een website heeft.

€ 450,00

Bij dit pakket krijg je:

Aangeleverd met standaard pagina's:

Voor online handelaars

Webshop pakket

Een webshop geeft je de gelgenheid

€ 950,00

Bij dit pakket krijg je:

Aangeleverd met webshop pagina's:

Voor wie meer wilt

Extra's

 • Extra pagina's € 50,00

  Prijs per (vertaalde) pagina, inclusief 2 revisies.

 • Boekingsysteem installatie € 50,00

  Plugin installatie, inclusief boekingspagina, exclusief plugin licentie kosten.

 • Mailchimp integratie € 50,00

  Inclusief 1 mailchimp API key integratie. 1 Inschrijf formulier inbegrepen.

 • Meertaligheid € 50,00

  Installatie en configuratie van meertaligheids plugin, exclusief plugin licentie kosten, een vertaalde pagina telt als extra pagina.